Skyltsöndag

I dag är det skyltsöndag i Umeå, känns lite knäppt då det är första advent först nästa vecka.
Då är det i alla fall skylt söndag i Holmsund och då ska jag stå och sälja, så ni Holmsundsbor/Umeåbor som läser bloggen ta en sväng förbi Holmsunds centrum och gå igenom alla fösäljningsstånd. Kanske kommer du/ni hem med ett gäng julklappar eller annars bara en påse knäck och upplevelsen av att fått åka brandbil eller häst och vagn.( 2 av dom olika aktiviteterna som erbjuds)

Jag ska trots att det är fel dag ändå fara på skyltsöndag i stan idag.
Ska träffa två arbetskompisar och gå och kika lite och sedan käka lunch. Ska bli trevligt.

Efter detta blir det hem och koka knäck så det står härliga till, för det är förutom smycken och hundtillbehör en av grejerna mitt försäljningsstånd erbjuder på den "riktiga" skyltsöndagen. :-P

Nu ska jag ta och göra mat och tjejerna.
Ha en trevlig dag.


Sista lydnadsträffen för året!

I dag är det sista dagen för i år jag håller i lydnadsträffen, självklart kör vi i gång igen efter jul helgerna alltså I början på nästa år!

Tänk att det låter så långt bort då man säger nästa år då det endast rör sig om ca 5 veckor. 

Har i går bokat och betalt för mitt försäljningsstånd på skyltstöndag i Holmsund, nästa helg.
I dag har jag fixat i ordning några läckra nyheter, matchande set i form av ett halsband med en gecko öddla med tillhörande örhängen med gecko minisar, ett halsband med ett läckert hjärta och även där tillhörande minisar, och ett set med polkagrisar i halsband och örhängen. Och i slutet på veckan kommer ännu fler nyheter så det blir då att uppdatera hemsidan igen med ytterligare en ny kategori som du säkert förstår "smycke set". (www.gnistra.nu  är adressen för er som inte vet)

I morgon är det jobb på kvällen, på fm ska jag fara och vaccinera mig mot influensan. Sista dagen i morgon. Usch vad jag gruvar mig. Det känns ont.
Här sticker man folk mest varje dag på jobbet men då det kommer till en själv så får man nästan feber bara av att tänka på det. Huvva.. Nästan så man vill ringa mamma och be henne följa och hålla handen. haha Nä så lågt får jag inte sjunka, detta ska jag klara av! Hmms.. funderar är det lika lågt om jag frågar pappa??
Nä nu ska jag inte tänka på det något mer förrän jag är på plats och det hela är gjort.
Håll tummarna för mig och min sprut rädsla.

Nu ska jag äta, då palten är klar *mums*
Sen blir det i väg till bussen för att hinna vara på plats i stan i tid.
Kram

Härliga Vinterland.

Min absoluta favorit period är vintern. Speciellt senvintern, där då det är mellan 7-16 minus grader, men solsken så att det är kallt men ändå inte kallt och långa härliga promenader på isarna runt omkring. I veckan har det nästan känts så, då vädret varit kyligt men med solsken och härligt vit gnistrande snö runt omkring. *Njuter*

Visst sjutton älskar jag sommaren också, men det är något speciellt med ljuset som snön ger på dagarna och dom härliga vinter kvällarna då man kan ha framme massor av mysiga värmeljus och får en riktig mys stämning.

Tyvärr vet man ju aldrig hur länge detta underbara väder håller i sig, då det kan bli plus grader efter en natt och allt vitt gnistrande smällt bort till grått slask. Men vi håller tummarna på en lång härlig vinter med få slask perioder.


Var idag ute med 4 av 5 hundar på en längre promenad, denna gång kom jag ihåg alla tillbehör till kameran. Glömde nämligen minneskortet hemma på gårdagens promenad så alla bilder som jag knäppte var endast tom knäppta. Ha

Men fick några fina kort, dock blev dom finast dom jag tog på gården när vi väl kommit hem igen. Här får ni se några.


image92 Alla på språng

image94 Dixie och Aska på span

image93 Aska

image95 Aska och två bus troll - Jamira och Paloma

image96  Sen tre bilder på Dixie

image97

image98

image99 En busig Jamira


Ha en fortsatt trevlig helg.

Nu väntar jobbet för min del.


Nya Halsband

Har i dag varit ute med hundarna på två lång promenader i det härliga solskens vinterlandet!!
Dom är fortfarande slut efter den senaste då jag fick för mig att bege mig till skogen och låta dom spinga av sig där, väl framme hittar jag en rolig men brant stig, men den tar vi tänker jag, väl uppe på toppen av branten får jag stå och pusta ut en stund, och tror bane mig att hundarna gör detsamma. Sen åter står ca 1 timmes promenad för att ta sig hem igen. Kom hem med glada tjejer, kalla lår och röd blossiag kinder. Skönt!

Har sen precis uppdaterat på webshoppen då jag tillverkat en ny modell av halsband.
Tycker att dessa är riktigt fina dom med så lägger in bilder så ni får se:

image86

   

I kväll blir det bio för min del och i morgon är det jobb igen!
Är egentligen sjukskriven till den 31/11 pga min inflamation i knät, men då det blivit så mycket bätter och jag nu kan gå på benet så orkar jag inte sitta hemma längre. Och hoppas då att det inte ska komma tillbaka.

Ha en trevlig helg!

Ny design träder sakta fram.

Sitter och väntar på att dom ska ringa från vårdcentralen och har medan jag väntar har jag suttit och "lekt" med kodmodulerna samt stilmalsredigeraren.
Börjar få någorlunda grep om hur det funkar, men blir ändå inte som jag vill ha det, så ska trixa lite till medans  jag har tid. :-)

Men har i alla fall fått en klocka på min blogg och lite roligare textsnitt. ;-p

Sen idag blir det fortsättning av uppdatering av webshopen - www.gnistra.nu då alla nyheter ska ut på sidan.
Förhoppningsvis ligger uppdateringen ute i kväll annars senast i morgon :-)

Nu blir det till att fortsätta testa mig fram här ett tag tills dom ringer från vc.

Kram

RSS 2.0