Torsdag - i stugan

Ännu en härlig dag sommar dag här ute i stugan, och idag har det varit ännu varmare. Det har varit strålande sol med klarblå himmel. Har hunnit med både bad, kubb spel, smyckestillverkning - tog där hjälp av Felicia, Filip och Cissi med fotlänks pärlknåpandet på em så vi hann med en hel del. :-) Gick väldigt effetktivt då vi var några stycken som hjälptes åt! Jag och barnen har också hunnit med en promenad med hundarna, samt lite träning då självklart agility -Vilket alla tjejerna tycker är super kul dock så märktes det att värmen gjorde dom lite slöare än vanligt.

Bjuder som igår på lite bilder från dagen:

 Stugan sett från baksidan.

 Vi är och promenerar längs ån.

 Jamira tyckte att det var varmt ute :-P

 Smyckestillverkning i full gång.

 Kubbspel


Härlig Sommar dag..

Är ute i stugan och mår bara gott, mitt mobila bredband fungerar finemang som ni märker ;-p

I dag har vi haft toppen väder härlig värme - sol med växlande molnighet, i skrivande stund är det 24 grader i skuggan(kl.16.00) helt underbart. 

Så dagen har bestått av bad i poolen,  en lång promenad, fotboll, studsmatts hoppning och bus med hundarna. I kväll är planerna en omgång kubb och sedan smyckes tillverkning. Tänkte här bjuda på lite bilder från dagen:

Felicia & Filip på Studsmattan

 

 Filip

 Felicia

Nu ska jag gå och hjälp atill med middagen.

Kram


Semester

Ja då har man semster då, var tänkt att jag denna vecka skulle ha åkt ut till stugan.
Men bestämde mig för att stanna hemma den här veckan och åka ut först till helgen, då jag har så mycket beställningar + att jag nu har bokat in mig att stå och sälja mina smycken på torget i Holmsund.

Årets första Sommar marknad var i helgen dock var vädret inte vad jag hade hoppats då det första dagen blåste så att tältet, visa stunder såg att vilja lyfta från sin plats. Andra dagen var det sådant regn och rusk att vi efter endast någon timma fick lova att packa ihop och fara hem. Så det var lite trist. Men det är sådant man får räkna med då man står utomhus på sommaren. :-P
Men innan dom kommande marknader jag ska på så har mitt nya tält hunnit komma, och det är ett betydligt mer stabilt tält som tål både hårda vindar och regnigt väder. Så det ser jag framemot att få hem! :-)

Det är dessa platser du kommer hitta mig på i sommar:

Onsdag 17 juni Konsum Holmsund
Torsdag 18 juni Konsum Holmsund

3 juli - 5 juli Bjurholmsdagarna http://www.bjurholmsdagarna.se/

10 juli -12 juli Vännesdagarna http://www.vannasdagarna.se/

17 juli - 20 juli Åsele Marknad http://www.aselemarknad.se/ I dag är planen att göra så lite som möjligt, bara vara hemma och mysa med tjejerna.
Var föresten igår in till stan en snabb sväng och fixade mobilt bredband, så att jag kan blogga och svara på mailen även när jag är i stugan och på marknaderna i  sommar! Bra va? :-)
En ny bikini fick även följa med hem.

Nä nu ska jag ta och ät alite frukost.
Ha en bra dag. Kramar

Vardagsrummet

Jag har fått önskemål omm att jag ska lägga upp fler jag här in bilder från min lgh och första önskemålet var på mitt vardagsrum.

Bilderna togs strax efter att jag stökat bort påsken därav hade inte våren hunnit "flytta in" i inrednings detaljerna ännu. Så tycker själv när jag tittar på dessa bilder att det såg väldigt mörkt och trist ut jämfört med nu, när lite fler rosa och gröna detaljer flyttat in i vårt vardagsrum ;-PRSS 2.0