Hemma ígen


Har hunnit vara hemma i några dagar, kom hem i fredags kväll.  Har haft en toppen vecka i Turkiet/Alanya vi har haft mellan 30-35 grader varmt och hade mer än gärna stannat 1 vecka till.

Kommer självklart att lägga ut lite bilder här. Här får ni se några som tog i början på vår vistelse där.


Turkey here i come..Nu far jag till Turkiet / Alanya och blir där 1 vecka. Har som vanligt med mig på tok för mycket packning, men  har faktiskt lämnat plats för all shopping jag planerar göra där bland annat för några nya par skor ;-)
Har självklart med mig kameran så kommer ta en massa bilder under min resa.
Ha en skön "höst vecka" här hemma medans jag är borta.

 Denna bild är tagen då jag var i Marmaris 2006.

LamborghiniVad tror ni om dessa skor med design inspirerad av Lamborghini Gallardo Superleggera med en klack i kolfiber?
Jag tycker att dom var jätte läckra...Men som ni säkert förstår så är bilderna mest troligt photoshoppade. Så tills dess så kan man ju bara drömma om att någon sko designer kanske ska tillverka ett par eller två?

Jag skulle iaf inte heller tacka nej till att äga en sådan bil ;-)

 

Namngivning

Har idag varit på lilla Oda's Namngivning.

I går så tog vi det bara lungt, hyrde en film och blev sedan en tidig kväll. När jag klev upp i morse upptäcke jag att vårt utebord hade blåst i väg ca 3 m och nu stod upp och ned samt soptunnan förflyttat sig ca 70 m. Att bordet blåst en bit tar jag som ett tecken från "ovan" vidskeplig som jag dock inte brukar vara men ändå det vara iaf ett tydligt tecken på att nu är det dags att detta ska in i förrådet och göra höst.

I fredagas var jag ute med jobbet, började med förfest och mat hemma hos Lina. Och sedan följdes vi nästan alla vidare till Rex för att få dansa. Natten avslutades med Burgare(pommes för min del) på Max. Hade en jätte trevlig kväll. Dock kanske inte musiken på rex för kvällen var helt i min smak, men med trevligt sällskap funkar allt! :-)

I kväll så blir det ytterligare en dag i lugnets tecken, planen är bara att ta i tu med att sortera tvätt som vi ska ha med oss inför resan. Har gjort bort Några beställningar på fm, så kan därför nu ikväll bara njuta av denna "härligt regniga söndags kväll" Vilket får mig att längta så enormt till slutet på denna vecka. ;-)
RSS 2.0