Blåsiga Onsdag

Har varit utomhus mest hela dagen idag.
Vaknade klockan strax efter åtta av att fötterna var bort domnade, klev upp och och gick ut med hundarna på en lång promenad för at få bort domningarna.(vilket fungerade) Kom ut till ett väldigt fint och soligt höst väder men dock väldigt blåsigt!
Kom sedan in och åt frukost och satt mig sedan framför nätet en stund och tillverkade sedan några beställda smycken.Sedan vid 11 gick jag åter ut igen och var då ute och gick i över 2 timmar i det soliga men dock blåsiga vädret.
Var sedan inne några timmar och tillverkade några fler smycken och åt middag och sen blev det dags för lydnadsträffen jag håller vilken varade mellan 18-19.30
Efter denna begav jag mig ut med hundarna som jag för dagen lämnat hemma på ännu en timmas lång promenad, så har precis kommit in så känner mig riktigt uppfriskad efter all frisk luft som dagen gett :-)

Satt i dag och gick igenom gamla bilder och hittade då denna bild, som jag tog under tiden då jag modellade.

Detta var i slutet på oktober månad men för något år sedan, minns hur kallt jag tyckte att det var. Med på bilden är Kira, en av mina hundar.

Hoppas att ni haft en bra dag.
Kram


TisdagHar kikat runt på nätet och hittade då dessa fina och underbara skor som jag bara önskar kunde blir mina och då helst i alla tre färgerna. :-)  Fast Finast var förstås dom i grått och sen lila.

 
 

Vilken färg hade du valt ?

Långpromenad.

Har nyss kommit in efter en lång promenad med tjejerna.
Trotsade det små ruggiga höstvädret och var ute och traskade i rask takt i en timma. 

 Före detta så har jag varit och jobbat, så nu är det bara dags att hitta på något att laga till middag. Och sen blir det en lugn kväll framför tvn. Imorgon väntar åter jobbet.

Hade tänkt lägga upp några bilder, men det vill inte fungera. så får prova senare.


Fredag


Inte bara glas...

Visade i går Boda Nova's nya serie Salt & Sött, och tänkte nu visa ytterligare en höstnyhet i deras sortiment.


Nya glasserie


Tisdag!

Har precis kommit hem från jobbet. Har varit en lugn dag, emn dock med mycket strul, då allt verkade strula i dag vid både in och utskrivningar. Men innan jag gick hem var iaf allt löst.

Hade aldrig ork att blogga i går då jag fick migrän och låg till sängs hela kvällen efter jobbet. Men idag känns det bättre. Måste säga att jag är ganska less på denna fruktansvärda huvudvärk som ständigt återkommer.

Min Sundsvalls resa var trevlig med både god mat, mycket shopping och trevligt sällskap.
I min kassar hem fanns bland annat 2 par byxor, pyssel grejer från Panduro Hobby, En present till en vän, 1 tröja och flera bar luddiga sockar m.m Från Ikea kom jag hem med 2  fönster lampor ( ska ta kort), och sen en massa förvarings burkar till mitt pyssel rum och även en förvarings hylla i tyg som jag tagit till mitt skåp på jobbet för att få bättre ordning bland alla mina tofflor/skor jag har där. För det är inte bara hemma jag har mycket skor :-P

På utställningen gick det ok tjejerna kom hem med 1:or i bagaget förutom ena dagen då Dixe fick en 2:a då domaren tyckte att hon var lite för tjock. Men det är ju inte så konstigt med tanke på att det trots allt bara är 16 veckro sedan hon födde sina valpar. :-P

När jag var runt och kikade i affärerna på Birsta, så tittade jag även på Rörstrands Pia muggar, då jag tycker att dessa är lite små läckra och ser goda ut att dricka choklad eller te i.

 

Jag gillar dom med grön insida bäst. Vilken är din favorit?

Tidig morgon...

och nu om någon timme beger jag/vi oss mot Sundsvall för dels shopping på Ikea, men även en trevlig utställningshelg.
Så updaterar här först efter helgen.
Ha det bra.

Personlig almanackaFick i går ett roligt tips via en blogg om att man på http://www.personligalmancka.se/ kan beställa en almancka som du själv designar både ut och invändigt i både färg och text, rader, inte rader, moduller o.sv.

 


Så i går kväll så satt jag och lekte med färger hit och dit och skickade slutligen i väg en beställning. Så om ca 2 veckor har jag en egen personliga almancka för 2009. Spännande.
Priset för en almanacka är 275 krMigrän

Hade hela går dagen på jobbet sprängande huvudvärk, och trots att jag tagit både opreen och alvedon så vägrade den ge med sig.
Väl hemma efter jobbet så la jag mig i sängen, med omtänksamma Dixie över huvudet som en pälsmössa.
Men huvudvärken gav aldrig med sig utan blev snarare värre. Så fick idag lov att sjuk skriva mig från jobbet på morgonen. Gick sedan ut en snabb kiss runda med tjejerna och sedan fort ner i sängen igen. Och där låg jag tills jag kom på att Isa för några månader sedan gett mig en karta Imigran tabletter, tog en tablett, gick ut med hundarna igen och gick sedan och la mig. Och nu x-antal timmar senare har snart äntligt huvudvärken helt släppt, nu har jag mer en skum känsla av att huvudet skulle vara gjort av vadd och är helt tomt på innehåll. *skönt*

Hann i går aldrig visa tjejernas nya halsband som jag sydde sönd och månd. Dock så är Palomas halsband inte klart än, men här ser ni Jamira, Kira, Aska och DIxies nya halsband.   

Mina tankar finns hos er!

E & I, Ni finns i mina tankar i denna svåra stund.
Finns inte ord, för det ni går igenom just nu. Men vill att ni ska veta att ni alltid kan höra av er om ni behöver någon att prata med.Måndag

Håller idag på att tillverka nya halsband till tjejerna.
Blir fina reflex halsband med strassnitar till tre och text halsband till 2.
Lägger upp kort då dom är klara :-)

Om några timmar ska jag i väg och jobba så ska nu gå ut på en lång promenad för att sedan fortsätta sy en stund.

Uppdaterade Gnistra hemsidan i förgår med massor av nyheter bland smycken. www.gnistra.nu
Så gå gärna in och kika.

Här ser ni 2 nyheter.
 


Hoppas ni får en fin dag!

Lördag


RSS 2.0