UTMANING och GRATTIS

STORT GRATTIS TILL ANJA OCH INEZ (Gnistra's Gucci) som idag 27/10 på inoff. utställning i vindeln blev BIR och sedan avslutade som BIS 2 och med en super kritik!!

Totalt var 17 kineser anmälda till utställningen.

  

Nu till något annat:


Jag har blivit utmanad av http://konsthornan.blogg.se/


Här är reglerna:


1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.


7 sanningar om mig:


  1. Jag älskar hundar, framför allt mina prinsessor.
  2. Jag är lätt pedantisk.
  3. Jag älskar skor, köper ofta och många.
  4. Jag är en godisgris. Har alltid lite smågodis hemma.
  5. Barnsligt rädd för spindlar.
  6. Föredrar filmkvälls mys framför partyn.
  7. Älskar livet.


Jag utmanar:


http://fridathea.blogg.se/

http://karmanjaka.blogg.se/

http://hem.passagen.se/mollys_place/

http://http://www.klickerklok.se/

http://http://web.comhem.se/~u73505959/

http://chululi.blogg.se/

http://http://hem.passagen.se/dabokcoxa/

Dags för jobb.

Jaha, då trodde man att man var ledig idag. Hade fixat så bra och bytt bort mitt pass.
Smart nog ringde jag i går och skulle påminna om bytet och upptäcker då att det skett ett stort missförstånd!
Personen i fråga jobbar nämligen själv i dag och hade förstått det som att jag hellre ville jobba dag än kväll och då menat att han kunde byta med mig så. Men så var det inte jag hade tänkt det. Tur nog har man världens bästa syster som ställer upp och kör ända hit till Holmsund för att rasta hundarna, mysa med dom lite och sedan åka hem igen, TUSEN TACK för det!!

Har glömt att nämna att lördag den 3 november så har jag bokat ett bord på Skärgårdsmässan som kommer hålla till här i "Skärgården"/Holmsund på Västerbacken.
Mässan pågår mellan kl 11.00-16.00 det kommer att finnas massor med spännade stånd, både Företag och Loppis, Knallar och sedan kommer en Sport Bar vara på plats och visa livesändningar, buffe kommer att finas för 65 kr per peson, sedan mackor, fikabröd och så klart dryck av alla de slag. Så missa inte detta!
Då det är en röd dag så har ju övriga affärer stängt så då passar det utmärkt atta ta en tur förbi Holmsund och kanske hitta riktiga fynd?! :-)
Jag kommer bla. ha med mig hundhalsband, koppel, hundtugg, färgade bajspåsar, och nyheterna på mitt lager läckra och vackra halsband och ringar till människor. Syrran komemr även finans på plats och ha med sig ett antal tavlor i olika modeller.
 
Här ser ni kinesälskare min favvo tavla.

Min Aska
image79

image80

Nä nu är det bäst att jag skyndar mig så att jag inte missar bussen.
KRAM

Glädje och fart.....


....Agility så klart!!

I dag så packade jag och alla 5 tjejerna en ryggsäck, med godsaker och varmare kläder och ett gäng bajspåsar efter ett samtal från Anja. Och begav oss sedan för att inviga en ny agility plan i Holmsund, och inte varstans som helst utan på Anjas föräldrars bakgård. Vilket lyx!!

Anja hade nämligen fått ett stort gäng riktiga agility hinder av en bekant som inte hade plats med en plan längre då dom skulle flytta, då det var så många hinder så fanns det inte plats att ha framme alla då 7 glada hundar ville testa allt och lite till, så vi får prova dom andra hindren då jag kommer förbi nästa gång.


Dixie som aldrig testat agility tidigare briljerade, speciell favorit var enkel hopp hindren och den röda tunneln. Paloma som gått kurs hon kunde sen tidigare och körde några fartfyllda varv för att sedan överlåta banan åt Kira som skrattande gjorde hindren ett och ett. Där var den stora favoriten tunnlarna. Sen var det Askas tur, hon har ju nu varit ute på Bhk 2 ggr och testat så även hon for runt med en viftande svans. Sist men inte minst var det Jamira hon studsade bara fram, kunde inte förstå varför man ska hoppa på kommando då jag kan göra det hela tiden över minsta lila kotte. :-)

En till som gjorde sin debut var Inez och hon fick oss alla att gapa, hon flög bara över hindren fast att dom var på hög ribba och in genom tunnlarna utan en ända godis förrän i slutet. Säger bara se upp i Hoppklass nästa år! Chelsea som testat förut flöt på fint hon med, visste precis vad hon skulle göra och när.

Dagen avrundades med gott fika och sedan ett sista varv på plan och sedan stor bus då alla 7 fick springa lösa. Sen några timmar senare, lite trötta och med godismätta magar så begav vi oss hem igen, lagade mat och såg genom fönstret mörkret lägga sig över himlen. Och här sitter jag nu och skriver.

Synd nog så glömdes kameran, men ska försöka komma ihåg den till nästa gång.

Nästa -> Krypa upp i soffan med en mysig filt och godis och hoppas på att det visas något bra på tv.Kram


P.s Tack Anja och Åse för en jätte trevlig dag. Lycka till med städning och rensning.

Tvätt och Bak!

Har i dag haft tvätt tid så har sprungit upp och ner i trapphuset och där i mellan gått promenader med hundarna.
Det var tänkt att jag skulle baka samtidigt som jag tvättade, men säger som min rubrik sist  "Det blir sällan som man tänkt sig".

Har nu skyndat hem till föräldrarna för att kika på internet, då mitt eget fortfarande inte kommit. Tänk vilken tid det kan ta...
Sen blir det middag och sen kakbak och i morgon blir det bullbak för hela slanten.
I dag kom även dom efter längtade bajspåsarna, har inte hunnit packa upp dom än men gissar att färgerna är jätte läckra "Irl". Ni som beställt i förväg, får gärna kontakta mig om ni vill att jag tar med några rullar på onsdags träningen.

Annars har jag inte så mycket planerat för veckan, mer än att jag för fullt försöker ta ledigt från jobbet och håller tummarna för attd et ska lösa sig. Men det börjar se ljust ut så hoppet är inte borta än.

Bäst att börja ordna middagen så att kakorna blir färdiga innan natten ;-P

Det blir sällan som man tänkt sig.

I går när jag skulle skriva upp namn på tavlan för vilka som jobbade under kvällen och sen kikade under dagens namn reagerade jag först inte. Men sen då en jobbar kompis sa, men du jobbar ju inte alls dag i morgon, kände jag hur hakan nästan föll i golvet. Vaa?? Jag som har planerat saker för i morgon(läs idag) eftermiddag.

Så där blev den grillningen och spårningen och övriga träningen med Sara och Tess inställd. För lite väl sent att sätta sig i skogen och grilla en mörk höst kväll kl 22.00. Så det får bli någon annan dag.

Men det är ändå dåligt väder nu så det hade ju ändå blivit inställt med detta regn och rusk.


Tyvärr blev det heller ingen film med Frida i går då stackarn fick migrän. Lider med dig!! Men vi får ta nya tag då du är hemma igen.


Har hänt mycket mellan företagets lager väggar, skåp och lådor har varit tvungna att rensas och möbleras om för att rymma alla nyheter som kommit och är på väg. Till hunden väntas massor med färgade bajspåsar och nu i fler nya läckra färger bl.a. rött, vinrött, rosa, lila, grön, blå, gul, guld, silver

Till matte/husse har vi nu fått hem flera läckra Lucite ringar både smala, breda, färglada, enfärgade, söta m.m. Lägger in några bilder så får ni smakprov på vad som finns i vårt lager...

Titta och Njut...

     
    
 


Även i örhänges och halsbands fronten har lagret utökas stort och det är snart dags att börja uppdatera hemsidan med allt nytt. Ska ta mig tid någon dag och ta kort på alla härligheter.

Jag vet, det kanske känns tidigt men både Rusta och Ikea har plockat fram julsakerna, så då kan jag också nämna det. Håll utkik på hemsida för det börjar vara dags för att planera sina julklapps köp :-)


Nu ska jag ta och träna Lydnad en stund fram tills jag ska fara i väg och jobba.


Kram


En härlig solig höst dag!

Både i går och i dag har varit en sådan dag som man bara längtat att få gå ut till då man dragit upp persiennerna på morgonen! Trots att termometern endast visat mellan 1-2 plus grader.


Gårdagen började med att leta fram täckbyxorna och sedan gå en snabb vända med hundarna för att sedan med hjälp av fleecé och fårskinn bylta in och mysa till det för Aska i cykel korgen och sedan börja cykla mot Holmsunds brukshundsklubb, hade bestämt träff på klubben en dag denna vecka med "mitt" lydnads gäng, då många kände att en dag skulle passa riktigt bra och då det kan vara kul då det inte hunnit bli mörkt. Så när jag klev upp kände jag, tur har vi verkligen med vädret. Hade bestämt tid kl 10.20 men då det är ca 6 km till klubben från mig så började jag cykla 40 minuter innan då vägen består av många uppförsbackar. Väl framme var man svettig och ångrade att man klätt sig så varmt och desto varmare blev det då jag och Aska tog en vända runt agilityplan i väntan på dom andra. Vi var faktiskt ca 15 minuter för tidiga. Hade under morgonen fått 3 återbud av dom som inte skulle komma så visste att vi visserligen inte skulle bli många och det är ju tråkigt att dom inte kunde delta, men tyckte samtidigt att det inte gjorde så mycket för några skulle vi bli i alla fall!!

Tjii fick ja.. efter ca 40 minuter hade jag slut på korv och Aska var ganska så mättad och fortfarande hade inte en kotte dykt upp, tog en runda genom skogen och då jag kom tillbaka så såg jag att det dykt upp tre karlar med sina hundar var jakthunds ras som verkade förbereda för någon typ av spårning.

Klockan var då 11.15 och då jag fortfarande var själv och både jag och Aska fått ut det vi ville av dagen och nu börjat frysa så begav vi oss hem, för att förbereda oss inför vårat besök kl två.

Kvällen avslutades med en lång promenad längs vägarna och sedan kladdkaka och mys hemma i soffan. Mums

  

Denna var precis lika fin om inte bättre en gårdagens så har varit ute en riktig långis med tjejerna. Och nu bär det av till jobbet och framför mig ser jag en jobbarhelg.

Var även ut ett tag med både Jamira och Paloma och körde lite lydnad.


Lördags kväll efter jobbet blir lugn med film och godis med Frida och Siri.

Medan på söndag blir det mer rörelse med korvgrillning och sedan lite träning med tjejerna och Sara och hennes duktiga Tess.


Kram


RSS 2.0