Bilder från workshop helgenFredag kväll..

Äntligen Fredag.. Har varit en lång, men ändå rolig vecka. Känns som att jag hunnit med massor.Bla:

Förra helgen var jag och Isa http://www.smyckesdesign.blogg.se/ på workshop hela helgen lång. Dagarna vara fula med både Utbildning, Tävlingar, Gott fika och även visa av våra av våra pärl leverantörer fanns på plats för försäljning. Tog själv klart en massa kort både på mina, Isas och andras kreationer samt på vårat "pysslande".  Och kan inte säga annat än att det var en super rolig helg! Och Hann Även med Inflyttnings fest hos Hanna, med en massa skojiga lekar och årets första Kubbspel! Även här hann jag vara framme med min kamera, hade nämligen i helgen letat fram min lilla digital kamera, så blev en massa bilder tagna! :-)

Men, har dock inte hunnit överföra några bilder i datorn då jag har haft så mycket smyckes beställningar i veckan men ska nu i helgen lägga upp några av bilderna här.

Sen så jobbade jag ju även natt i söndag till måndag och det gick bara bra. Trevliga Jobbar Kompisar gör allt! :-)

Har i onsdags även haft en lydnads träff, och trots det stormiga vädret så var det en ett gäng deltagare som kom och vi körde några övningarna. Men väl hemma igen måste jag säga att man var rätt så frusen. Håller ni inte med? Ni som var där?

Annars så har jag mest bara jobbat, så känns skönt att vara ledig två dagar och ser nu framemot solen och värmen dom lovar..  Så förutom smyckestillverkning, träning med hundarna och att umgås med Peter har jag ingen riktig plan för helgen ännu.


Hoppas att Ni får en riktig fin helg.
Kram


Fredag

Just hemkommen från jobbet och i helgen väntar två dagars spännande kurs/mässa. :-)
Ska dock jobba natt söndag mot måndag och dett aär något jag är lite skeptisk mot då jag inte är någon natt människa.
Men är bara att smått förbereda sig på att börja leva natt livet redan i kväll så ska det nog gå bra, för tur nog börjar inte kursen förrän kl 12 om dagarna. För dom som känner mig, vet hur trött jag brukar kunna vara om kvällarna. Haha
Aja, det har juh gått vägen tidigare nätter och då har jag varit oförberedd på att jobba :-P


I kväll så har vi inte så mycket planerat faktsikt, sitter och funderar på vad vi ska äta till middag...
Man blev väldigt sugen på grillat då man promenerade ute med tjejerna då många verkade grilla i det härliga vädret som tittat fram nu på em. Kanske man får ta och starta grillen själv??Efter vi käkat så får vi se vad kvällen erbjuder, mest troligt blir det bara fredagsmys hemma. :-)
Ha en trevlig fredagskväll.


GnistraDesign

Bra att man kan sin egen adress... haha
har pekat till fela adress satt här och var bitter över att blogg desigenen jag fixat endast funkade då jag loggade in på blogg.se men inte då jag gick in på bloggen vi min länk på hemsidan eller här på bloggen. Konstigt, tyckte jag fixade även en design till Peters blogg www.team58.blogg.se/ som fungerade direkt och kunde inte förstå hur den kunde fungera på en gång men inte min tills jag unpptäkte felet... jag hade ju länkat till fel webadress. *fniss*

Webadressen är http://www.gnistradesign.blogg.se/  och inget annat. :-)I går så Var jag mamma och Isa på plantagen och köpte blommor, köpte då bland annat vita Pelargoner. Så har nu Planterat i en väggampel och i tre stora krukor på min bro och uteplats.
Plus att jag köpte ytterligare en sorts blomma som jag inte minns namnet på som jag planterade i mina blomlåda som pappa fick skruva fast nedan för fönstret. Har ju Inget ballkongräcke att fästa den på längre, så då fick den skruvas upp :-P

Hoppas ni har en fortsatt trevlig dag! 

Vår

Har varit ledig några några dagar och jag och tjejerna har passat på att njuta utav solens varma vår strålar.
Vi har haft sällskap av Isa (www.smyckesdesign.blogg.se) om dagarna och det har varit väldigt trevligt, vi har även fått en del gjort då vi passat på att ta ut våran smyckes verkstad ut i solskenet.

Tjejerna har självklart med sin Schäslong med ut, för att ligga så bekvämt som möjligt, bortskämda som dom är ;-P

Här passar Dixe på att sola ryggen och baksidan av låren medans dom andra sökt skuggan för studen. Samtidigt som hon spannar in alla passerande människor och djur. :-) 

p.s kika gärna in på www.gnistradesign.blogg.se för att se smyckesnyheter och andra nyheter på Gnistra Hund & Design

Måndag

Jag har haft tisdag hela dagen. Har jobbat hela helgen och trodde redan i går att det var måndag, och fortsatta därför vara en dag före alla andra denna dag. I morgon och på onsdag är jag ledig, så kommer nog inte gör det hela så mycket bättre, kanske hoppar jag ännu fler dagar framåt i min "egna" vecka. Visst är det lustigt hur dagavild man kan bli i bland?

Tjejerna fick följa med mina föräldrar ut till stugan i helgen, då jag ändå skulle jobba. Så dom kom hem i går kväll glada och men trötta efter att ha busat runt där i massor.

Har i veckan börjat tillverka smycken och hundhalsband och dyl till sommarens kommande marknader, så går nu in i  en period igen då man har små sår och blåsor kring fingrar för att man sitter och håller på föär många timmar i sträck. Men det är ju så roligt. För när man väl börjat tillverka något, så kommer bara ny ideér som man vill testa innan man glömmer bort dom.

I morgon ska jag träffa en kompis på stan vid 10 tiden, för både shopping och lunch innan hon ska i väg och jobba.  Efter det hade jag tänkt hinna med en sväng förbi klubben och träna med tjejerna.

 Ur  Sia's Kollektion "Spring Flowers"

Och på onsdag är det åter dags för en lydnadsträff i20, då dom äntligen kommit i gång igen efter ett långt uppehåll. Hade första träffen förra veckan.

Nu ska jag ta och krypa ner i soffan och hoppas på att det visas något bra på tv.
Hoppas att ni har en fin kväll

RSS 2.0