Tiden bara springer i väg...

och redan är det den 18 nov. Har inte haft tid att uppdater eller knappt sitta vid internet senaste månaden för annat än att snabbt kolla mail(om än det) och betala räkningar. Men nu hoppas jag att det ska bli förändrig. Om än att jag vet att veckorna/dagarna som närmar sig brukar vara/är årets mest hektiska vilka dom också lär(är) vara i år då varje ledig helg betyder julfest, marknad(där jag ska sälja), hundutställning och såklart julklappsinköp. Och varje ledig vardaga består av smyckestillverkning, smyckesvisningar på olika företag och avdelningar, hundträningar och julklappsinköp :-)
Stressigt ? Men, oj så mycket roligt. :-)

I helgen så var jag på årets första jul fest nämligen julshowen på aula nordic och såg Jill Jonsson och Andreas Jonsson mfl riktigt trevlig show. Kvällen börjades med tre rätters middag på travet och avslutades med några danssteg på shlagerklubben :-) Tack till Bjöörn's Maskin för en trevlig kväll.

Nu till något helt annat. Var i fredagas på stan och shoppade lite bla en klänning att ha på showen + 3 klänningar till och ett par nya skor. Ovanligt va?
Men denna gången så köpte jag ett par läder stövlar, dessa är fodrade med fårskinn så är dessutom riktig varma. Jag köpte dom på Bianco för 1300:- och dom heter Colorado Boot . Så här ser dom ut:


Nu är det dags att gå ut en sväng med flickorna i slask vädret.

RSS 2.0