Feber och snuva.

Nu är det helg och ledigheten man väntat på var äntligen här, vad händer?
Jo, man blir sjuk - feber och förkyld. Inte kul alls.

Skulle ehntligen haft kinesträff i dag, men pga detta så fick jag lova att ställa in.
Följde med föräldrarna ut till stugan i går(lördag), så jag kunde ligga där och vara sjuk i stället för att vara hemma här själv.
Var så fint höstväder idag så klädde mig varmt laddade med 2 alvedon, och några doser nässpray och gick ut en lång sväng med tjejerna som sprang som aldrig förr.
Gick sedan in trött och slut och la mig igen, tjejerna däremot var allt annat än trötta. Men vad gör man inet för en sjuk matte? Jo man gosar, myser, lägger sockar och leksaker på henne så att hon snabbt blir frisk. Domnm är för goo.

Har sen jag kom hem idag suttit och surfat lite, hittade två krokar jag skulle vilja ha till mitt badrum, då dom var riktigt fläckra/roliga.. Hittade dom på wheredidyoubuythat.com
image59
image60

Hittade även en jätte snygg gren krok som jag skulle vilja ha en eller två utav i hallen. Skulle bli super snyggt.
Så här ser den ut. Den finsn i silver, vitt och svart

image61
Och så här kan det se ut då den är upphängd
Den silver färgade.

image62

Den vita
image63

Den svarta.
image64

Får fundera lite på om man kanske ska ta och beställa två sådana.
Skule bli jätte fint i min hall.. Men det får bli efter sundsvall, då vi ska in på IKEA när vi liks är där och ställer hundar.
Längtar... inköpslistan börjar bli oroväckande lång.

Nä nu ska jag hoppa in i duschen så att jag kanske förhoppningsvis känner mig lite fräschare.
Kram

Inga varor i dag heller.

  Skyndade hem till föräldrarnas hus så fort jag sett brevbäraren i min trappuppgång, höll tummarna så hårt jag kunde för att hoppas att mitt beställda paket med smyckesdetaljer skulle ha ramlat in. Men icke!

Tänk så besviken man blir?

Speciellt då man betalat in så pass mycket pengar och det var den 24 augusti och nu är det den 7 september. Läste på Tjejens info sida, där skriver hon:  "RING HELST INTE, JAG KOLLAR MIN MAIL FLERA GÅNGER OM DAGEN OCH SVARAR ALLTID!!!"

Jag har nu mailat för 2 dagar sedan utan svar. Sen skriver hon även: " JAG VILL ÄVEN PÅPEKA ATT VI INTE HAR RÅD ATT STÅ FÖR NÅGOT SOM POSTEN GÖR FEL. DET HAR DRABBAT MIG NÅGON ENSTAKA GÅNG MEN JAG HOPPAS ATT DET INTE HÄNDER IGEN MEN OM DET HÄNDER SÅ STÅR JAG INTE FÖR EXTRA KOSTNADER!!!"

-          Men då tycker jag att chansen att det skulle hända finns inte. Det är ytterst sällan posten gör ett sånt stort fel med ett paket. Så tycker att det är väldigt märkligt att det ska ta 2 veckor för paketet att komma, vet ju av egen erfarenhet hur lång tid det tar för en vara att nå sin adress. Men kan ju ha hänt något annat, som gjort att det blivit en försening med att posta grejerna. Aja, håller nu än en gång alla tummar, tassar som finns att paketet kommer på måndag.


  Nu ska jag bada hundarna, är i kväll bjuden på middag hos svärfar och då måste ju tjejerna också fräschas upp, även om dom inte är riktigt eniga på den fronten.

Sen så blir det bröllop i morgon, sambons styvbror som gifter sig.

Visst ska det bli jätte kul att få fara på bröllop, men måste erkänna att jag gruvar mig lite. Gillar inte riktigt det här med bordsplaceringar på bröllop då det oftast är ett stort antal gäster och nästan ingen man känner och givetvis hamnar man alltid i dom "okändas" bord. Nog för att det alltid brukar gå bra i slutändan, så länge det inte är 87 åriga Agda som ska berätta om sina krämpor x flera, eller Kurt som ska dra sina bästa jakthistorier om och om igen. Visst jag tycker det är jätte intressant att lyssna på människors historier, men inte då jag måste höra om samma historia om och om igen.

Fast å andra sidan är bordsplaceringar väldigt bra då man måste prata med dessa okända människor och man kanske får en ny vänskap vilket man aldrig hade fått om man suttit med dom "gamla vanliga"

Hur det än blir så går det nog jätte bra.


Min vän...

Du vet väl om att Du är värdefull, att Du är viktig här och nu,
att Du är viktig för Din egen skull -för ingen annan är som Du !

Du förstår min vän, Kärleken är vårt livs största glädje och vårt livs största sorg.

Tyvärr så är det livet.

Och problemet med livet är att man är halvvägs igenom det innan man inser att det är som en IKEA-möbel - du får själv sätta ihop delarna! :-P  Sen måste jag slutligen tipsa alla som har möjlighet att i morgon titta på TV4 kl 14.00-15.00 då Ulla-Britt(Kennel Noon) med familjs egen och egen uppföda häst "Flying To Noon" kör sitt första lopp i V75 i direktsändning.

Denise hennes dotter kommer att sitta med och kommentera loppet från TV studion på inneplan i direktsändning.  

STORT LYCKA TILL I MORGON!! Jag ska sitta och hålla tummarna under vigseln på bröllopet.

Vill du veta mer, besök deras hemsida http://www.kennelnoon.com
 

Det var allt för mig idag.


Kram.

Inbrott???

Kom i går hem till min lägenhet... glad och med 5 hundar i koppel låste upp dörren och kände att något inte stämde.. Upptäckte genast dom leriga fotspåren i hallen och den till knölade mattan. Inte skulle jag lämna lägenheten i sådant skick inte. Fortsatte min spaning till köket där jag mitt på köksgolvet hittade en stor hög med skräp, bl.a. kattmat, dam, gamla brev adresserade till någon helt annan än mig och öl burkar. Vad sjutton tänkte jag och såg sedan ytterligare en matta till knölad, vända mig sedan om och ser då en ny frys och en ny kyl.. Aha.. Kom sedan på att hyresvärden nämnde att dom skulle komma med dom nya vitvarorna någon dag denna vecka, vilket dom nu även hade gjort! Och fina var dom också, tycker dock att det hade varit lätt att lägga skräpet på diskbänken eller i soptunnan i stället för den stora högen mitt på golvet. Men nu har jag ju fin frys och kyl iaf. :-)

I dag så skulle målarn komma och börja med toan och sedan tar han resten av lägenheten eftersom, både tapeter och golvmattor ska bytas, ska bli så spännande och kul då man kan börja sätta upp sina hyllor, gardiner och tavlor.
Har satt syrran i arbete att måla en akryl tavla till mig av en stående kines, gärna med ett utställningskoppel, ska bli spännande att se resultatet. Lägger upp det här. :-P


Hade i kväll tänkt fara med mamma till brukshundsklubben då dom har viltspår på onsdagar, men då farmor och farfar behövde hjälp med att flytta hem från husvagnen igen så kunde hon inte följa, så bestämde mig därför för att ordna en kinesträff i kväll. Så länge det inte blir regn.


Jag väntar fortfarande med spänning på mina smyckesdetaljer, har fått en liten del. Blev dock väldigt besviken på en av mina beställningar då pärlorna var mindre än utlovade och inte alls var så läckra som på bilden utan i verkligheten var mer barnsliga då dom blev så små. Ska försöka få till något av dom trots detta, går det inte så får jag sälja dom på tradera?! :-)


I morgon hade jag tänkt ta med "tjejerna" till brukshundklubben och träna lite. Sen på kvällen så följer dom med mina föräldrar till stugan, jag kan tyvärr inte följa med den här gången då jag ska på bröllop på lördag. Var och inhandlade kläder i förgår och hittade då äntligt en klänning som funkar på ett bröllop men samtidigt går att användas vid andra tillfällen. Blev även inhandlat ett par skor.

Nu hade jag bara behövt dig Frida hemma, så att du kunde ha fräschat upp mina naglar med någon fin dekor. Men vill inte ha dig hemma bara därför utan även för att du är en jätte bra vän à min bästa, och då vi inte kunnat ses så mycket på senaste tiden av olika orsaker.


Har annars idag suttit och sytt lika så i går, har nu lyckats knåpa ihop några varma höst och vinter overaller till tjejerna. Tycker att dom blev helt okej men inget går ju att jämför med dom fina overallerna tjejerna fått från Kattis Hundkläder. Den rosa camooverallen Jamira fick för ca 2 helger sedan är den stora favoriten!


Nä nu ska jag ta och fika något gott.

Många kramar, hoppas någon som läser detta kan komma i kväll.


RSS 2.0