En dag kvar...

...till jul.
Men vars är snön? Det såg ju så hoppfullt ut för några veckor sedan, men inte en flinga.
Förhoppningsvis kanske några flingor vill landa på marken under kvällen morgondagen?! Hoppas kan man ju alltid göra.

När jag var på Bio med Ove och Filip (min systers son) för 2 veckor sedan, så´var det en demostartion på stan, demostranterna hade plakat och skrek "Mindre Klappar, Mera Snö! Mindre Klappar, Meeraaa Snöööö!!" Filip tyckte då att det var hell knäppt att dom kunde säga så och skrattade gott åt detta medans vi väntade på att vår film skulle börja och även dagarna efter åt. Nu när man kollar under granen som fylls av massa runda, fyrkantiga, avlånga, muka och hårda paket medans marken är långt i från vit. Så lär han nog fundera på om det stämde som dom sa den där dagen.,.

Jag var idag hos Isa på salongen (Vackra Händer www.vackrahander.nu) och fick mina naglar fixade.
Denna gång med snö tema. Så har gnistrande snö flingor på naglarna. Så fint så! Tack för det!

Hade även besök av Isa och Erik och Lucas i går kväll, vi såg då på TV3 fyller 20 år, måste säga att det är många roliga klipp och det gör en förvånad av hur fort tiden går klipp som visas som en proglamledare gissade att han var med i 2004 vissade sig vara från 1994 :-) Till saken så tycker jag att det är ett sevärt program om man inte har något för sig en lördags kväll. Program ledare är Roger fån RIX FM och det är 4 nya proglamledare från tv3 som får vara med i varje program + att det visas klipp som Gert Fylking är med i även han från RIX FM .

I morgon är det jobb för mig som väntar så det blir jul lunch, och paket öppning och sedan ska jag vara på plat spå jobbet mellan 13.30 och 22.00, det känns lite konstigt att inte få vara hemma till jul men å andra sidan så får inte patienterna det heller, så någon ska ju hjälpa så att som kan klara av dagen dom med, och jag är på ett sätt också glad för att vara en av dom. :-)


Vill slutligen önska er alla som läser min blogg en riktigt God Jul!


Till Mina underbara valpköpare, tack för att ni öppnat era hem och tar så bra hand om dom "små".
Önskar er all lycka i framtiden både som sällskapshundar, avelshundar, utställningshundar , lydnadshundar o.sv
Jag hör av mig efter storhelgerna för att planera in en valpköpar träff.
God Jul och Gott Nytt År


Jul Kramar/ Emmy

RSS 2.0