Summerwind

Påskdagarna flög förbi med en rasande fart och i morgon är det redan fredag igen.
En jobbar kompis nämnde för mig idag att hon räknat ut att hon hade 6 veckor kvar till sin sommar semester. Hur kan tiden går så fort?

Och idag snöar det, det får en inte att känna så mycket sommar känslor!*suckar* Vars tog solen och värmen vägen som vi hade här i går? Men har hört att det ska bli bra väder i morgon igen.
Vad som där emot både ger en längtan och inspiration inför sommaren än Sias nya kollektion Summer Wind.

 
 
 

I morgon fredag så ska jag ut och äta på After work med mina jobbar kompisar, och sen får kvällen utvisa vad som händer efter det. Då jag slutar kl 16 och vi ska ses i stan kl 18. Så kommer jag inte att åka hem något efter jobbet utan fixa ordning mig i omklädningsrummet på jobbet och sedan gå direkt ner till stan. Ser framemot en trevlig kväll.

I kväll är planen att bara ta det lugnt framför tv'n med Peter och tejerna. Ev skulle vi få besök av Nicke, så kanske ska  ta  och baka en kladdkaka så vi har något gott att bjuda på ;-P

Kramar

Sovrummet

Visningen fortsättet, tänkte forsätta visa bilder från våran längenhet, denna gång är det vårt sovrum ni får kika in i.

 

 På en av garderobsskjutdörrarna har jag klistrat upp väggord, sen bilden togs, så ska ta en ny bild så att ni får se detta. :-)

_________________________________

Hann i går aldrig uppdatera bloggen som jag hade tänkt, så bilder på tjejerna i deras nya presenter kommer först efter påskhelgen.
Gårdagen spenderades först med storhandling på Maxi med mamma in för helgen och sedan begav vi oss hemåt. Jag och tejejern tog sedan en promenad och när vi väl kom hem igen för att precis sätta i gång att baka inför måndagens kalas,(Peter fyller år på fredag men har skjutit upp kalaset till måndag då så många är borta över påsk) så fick jag besök av Sara och Micke. Väldigt trevlig och tack för påskägget! Micke som aldrigt sett en kines förut var först väldigt skeptisk, men jag tror att att som många så föll han för deras charm ganska snabbt för efter bara några minuter satt han med Jamira i knät och gosade.

När dom väl hade farit hem var det dags för ytterligare en promenad för att se om fam.C-G hade kommit hem,  då vi skulle över lämna en påskpresent men icket. Så  vi kilade hem och satt äntligen i gång med bakningen.När precis Kärleksmumsen stoppas in i ugnen ringer Peter och säger att vi får besök av hans Moster med fam. på 30 min, kan det passa bättre då man precis har gräddat 2 plåtar american cookies och 1 långpanna kärleksmums? :-)
Dock blev Lille Oscar sjuk medans dom var här så, deras besök blev inte så långvarigt men det är alltid trevligt med besök. Hoppas att Oscar är piggare idag!

I dag jobbar jag em/kväll.
Så har på morgonen hunnit med en lång promenad och ska nu snart springa till bussen.
Hoppas att ni alla får en trevlig dag.


Back Online

Äntligen har jag internet igen!!Jag har i helgen jobbat, fred lörd och hade söndag skrivit upp mig på buffertjour så fick vara förbered på att bli utringd antingen dag eller kväll i fall någon i personalen skulle bli sjuk. Vilket inte inträffade så var ledig hela söndagen, även i dag och i morgon är jag ledig. Skönt, har en hel del och fixa och pyssla med här hemma så det behövs. Men hade gärna sett lite solsken ute, i morgon! ;-P
Har faktiskt haft riktigt tur med vädret dom övriga dagar jag jobbat em/kväll elelr varit ledig för då har det varit sol så då har jag och tjejerna suttit ute på bron och myst efter att ha gått en lång promenad. Vilket ni alla vet, som har kines, så är sol väl uppskattat hos nakisar!
På lördag efter jobbet, så blev vi utbjudna av svärföräldrarna på Kajutan med Peters övriga syskon m familjer, efter en mycket god middag gick vi allihop hem till oss för att dricka kaffe. Blev sedan kvar här ett tag, ner sedan alla började bege sig hemåt for jag och Peter hem till Nyström som hade fest för att träffa "gamla gänget". Var trevligt att träffa alla som man inte sett på ett tag, synd nog kunde jag inte stanna så länge då jag inte viste ifall jag skulel bli utringd på jobb eller ej morgonen därpå.  Men vi får ses snart igen! :-)

I helgen då jag ändå skulle jobba så har tjejerna varit ute i stugan och myst och levt glatta livet med mina föräldrar från torsd till sönd. Till påsk så ska vi fara ut dit allihop, min syster och hennes man kommer hem från England så ser framemot en trevlig påskhelg.I dag har jag hållt på fylla påskägg, till mina tre gull ungar Felicia, Filip och Lucas.
Så i morgon får jag ta en promenad och dela ut ett av dom lite för tidigt då jag jobbar ända fram till påsk och sen åker ut till stugan. Men det går säkert bra ändå :-)I morgon ska jag visa en bild på vilka fina presenter tjejerna fick av Isa som hon köpt i Oslo.
Hoppas ni har en fin måndags kväll.
Kramar


RSS 2.0