Smycken i massor

Får till veckan hem en stor leverans med smycken. Längtar det gör man. Och sen när man får paketet så blir man som barnen på julafton och det känns som att varje liten grej är bara min. Nog för att den/det är min/mitt fast det ska ju säljas. ;-P
Sen nästa vecka så får jag hem ytterligare en leverans med fina hängen. *Spännade*

Tänkte att jag skulle försöka lägga in lite bättre bilder på några av örhängena här

           

HalsbandI morgon så ska hela familjen ut till Mickels och ha trevligt med Katarina, Bosse och Frida.
Ska då även fara ut i skogen och spåra med alla hundar. Det ska bli kul! Längtar.

Nu så ska jag gå ut och gå en vända med Sara och mina små tjejer.
Hon klagade tydligen på att hon hade dåliga skor och undrade om hon fick låna ett par av mig.  Sen ångrade hon sig. hmm.. Undra om hon vet hur långt jag/vi brukar gå. Frida du skulle ha varit med..;-P

Kram

Saker du kan göra för attr eta upp folk!

Äntligen Torsdag....Denna vecka var min dag jag såg framemot Torsdag, varför jo därför att nu är jag ledig fram till måndag :-) *tjoho*
Fick i dag ett mail med olika saker man kan göra för att reta upp folk, tyckte några var ganska kul, skriver ner dessa här:

* Har du lite att göra någon dag, t.ex vid lunch sätt dig då i din parkerade bil med solglasögonen på, peka sedan på förbipasserande bilar med en hårtork. Se om dom saktar in.

* Varje gång någon ber dig göra något, fråga om dom vill ha pommes frites till det?

* Fråga folk vilket kön dom tillhör? (Skratta sedan hysteriskt när dom svarar)

* I minnesfältet på alla dina inbetalade räkningar skriv: För sexuella tjänster

* När pengarna kommer ut ur bankautomaten skrik: "JAG VANN", "JIPPIE, tredje gången denna vecka!!" 

Sen fanns det 18 till grejer du kunde göra för att reta folk men dessa var mina favoriter.

Var förra veckan ute och promenerade några dar i rad men Anja. Riktigt långa promenader i det härligt varma vädret. Jamira hon tyckte det blev lite väl varmt på en av dessa och kudne i nte låta bli att doppa sig i vattnet vi gick förbi. Hon gick dok lite väl långt ut då halsbandet gick att vrida ur sen.
Bild på detta:
image32

Hade sedan i helgen besök av morbror + fru och kusinerna, deras hund Sandy av rasen Dandi Daimont Terrier och sen syrran med man och barn ute i stugan då vi hade kräftskiva. Väldigt trevligt. Barnen hade tagit med sin fyrhjuling som dom fick i julklapp 2006, den hade dok endast blivit använd 1 gång sen dess då det trots att den var fabriksny hade ett fel som gjorde att det varit på lagning nästan hela perioden det varit väglag för att köra. Så dom tyckte att det var super skoj, vilket även vi vuxna tyckte ;-P Då nästan alla körde några varv runt gården Hundarna däremot. Lägger dock endast in bilder på då Felicia och Filip kör.
image33

En förväntasfull Bus Filip
image34

image35

Sen var vi förstås ute på en lång promenad och visa markerna i Gravmark.
Tog även lite kort då. Kom på under promenaden att just under denna runda så får hundarna testa gå på 5 olika underlag. Lägger dock inte in kort på alla, då det blir för mycket bilder att förminska.
image36

image37

image38

image39

image40 Kira och Sandy

Slutligen måste jag ju bara visa en smyg premiär för mina kära blogg besökare. Gnistra Hund Design, kommer framöver även sälja Accesoarer till Matte och Husse. Och har nu ett antal produkter i lagret till Matte. Nämligen nickelfria Örhägen i glas och antingen äkta silver eller 24k guld i. Har dock endast 2 dåliga bilder som jag tagit som snabbast,. Har där lagt dessa på ett rosa fleece tyg för att dom ska synas bättre samt att alla hängen ej kommer med i bild. Men det är ju en smyg premiär :-)

 

Nu ska jag gå ner och ge hundarna mat och sedan vara med Frida och hennes söta tjejer.
Kram


Pengar.

Tänk om man kunde få några tusen extra plötsligt en dag? Inte vore det så himla tokigt?
Speciellt nu när det inhandlas grejer och möbler till lägenheten och man börjar om från noll.
Skriver listor på allt som ska inhandlas och, får tårar i ögonen då man grej för grej lägger sakerna i sin kundvagn på IKEA's handla hemma sida och ser vad prislappen landar på och ändå är det massor som får väntas att köpa till nästa månad. Men min stora fråga är - Hur kan frakten bli så dyr??
När jag var på IKEA i juli och handlade alla "små" grejer som t.ex. porslin, glas, kökstillbehör o.sv Okej, några stora grejer också. Men i alla fall, när jag stod och väntade på min tur i info disken så var det en äldre dam som beställde en skinnsoffa och frågade då om hon skulle komma och hämtade på affären om 3 veckor, men mannen vid disken sa då, "nej men jag trycker hem leverans för det är fraktfritt då man köper en skinnsoffa!" Men inte fasen är det fraktfritt för mig trots att jag köper TVÅ skinnsoffor?? Eller måste man beställa i butik för att få nytta av detta erbjudande? Aja det jag ville komma fram till är, visst vore det bra skönt att glida in på konsum och köpa en trisslott och sen vinna, några tusenlappar. ;-P Dom säger ju.. "Plötsligt händer det" Jag säger: Händer det mig? Näe.. :-)

Har i sommar haft uppehåll från bloggen ett tag, då vi varit ute i vårt sommarhus på landet. Har där ingen tillgång till Internet.
Har varit så mysigt, dock inte så mycket sol som man hade hoppats på, men ändå en del sol dagar och massor av långa promenader över både åkrar och i skog och mark. Hundarna har trivts som fisken i vattnet. Och har nu varit lösa så mycket att dom tycker att det är trist att gå ut här hemma längst dom asfalterade vägarna i koppel.
Tur att vi har mycket promenad vägar här också. Både runt vägar, i skog och runt sjön/hav. Så att man kan ha dom mycket lös här med. :-)
Var idag på Blomsterlandet med mamma min, Frida och Katarina och köpte en hel de fina blommor/växter och krukor.

I går var jag hos frissan.
For dit lycklig för att äntligen få fixa till håret, och med tankarna på att göra håret ljusare igen, då det vart lite väl mörkt sist och jag aldrig kände mig riktigt nöjd.
Beskrev hur jag hade tänkt det och frisören förstod, visade massor av förslag och sa att hon skulle lägga in ljusa bruna slingor med det blonda så att det skulle se mer naturligt ut samt få mer volym. Det lätt toppen.
Hon blandade färg och "kladdade" in mitt hår. Jag satt i torken ,läste och ja.. allt man gör medan man väntar på att få skölja ur färgen.
Hon sköljde och sa, "oj det ser mörkt ut, men det blir ju ljusare då det torkat, så bli inte chockad". Och visst såg det mörkt ut alltid. Hon klippte och tunnade och sedan torkade. Men håret var ändå mörkt, men betydligt ljusare än då det var blött. Jag kände mig så där nöjd betalade och fick då min andar chock. Hon tyckte att jag hade långt hår och inte mellan långt som jag hade bokat till, så summan för klippningen landade på 1500 :- . Ajaj tänkte jag, men nu behövs det ju inte göras om på ett tag. Jag gick en stund på stan och handlade lite nödvändigheter. For hem, tittade mig och spegeln och alla dom små blonda slingor jag sett hos frisören var nu knappt synliga och håret, ja det är brunt. Ja jag är i alla fall allt annat än blond ?! Och jag är ju inte den som går tillbaka och klagar, men varje gång jag går förbi spegeln så känner jag hur missnöjd, jag är. *Suck* Men man kanske vänjer sig, !? Får ta och lägga in en bild framöver.

Nä nu ska jag gå en runda med tjejerna.
Och sedan lägga in beställningen på Ikea.

Kram/ Emmy

RSS 2.0