Visaprint

Har nyss lagt in ytterligare en order på visaprint, måste säga att dom har haft väldigt bra erbjudande dom tre senaste dagarna.
I förgår fick jag ett mail och då var nästan alla deras produkter gratis för att prova på. Så la in en stor order, det skulle ha kostat 1.435 kr men då det var sånna kanon erbjudande betalade jag endast 31 kr + frakten.
I morse fick jag ytterligare ett mail och då med fler erbjudande dock inte lika många men ändå jätte bra så la in ytterligare en order. Alltid bra att ha extra mycket visitkort, etiketter då det snart är dags för mässa med företaget igen. Plus att deras vykort och magneter är fina att skicka med dom som beställer.

Så tipsar nu er som ännu inte har ett konto där att genast skaffa ett, för att få sånna här kanon erbjudanden på mailen :-)

Gjorde häromdan ett annat fynd, nämligen... Köpte två nästan nya Malm byråer i ekfaner, 6 lådor vardera för 1500 :- för båda. Tycker att dte var ett jätte bra pris då dom inte har en skråma på sig. Så den ena har redan börjat fyllas med hundkläder och andra hundgrejer.

Bild på hur byråerna ser ut.
image31

I dag så har jag och tjejerna bara tagit det lungt då det regnat lite.
 Var ute på två lång promenader i uppehållen. Laddade med regn kläder på både mig och hundarna och vi klarade oss bra utan en droppe.

Sen har jag packat i hop alla kläder och diverse grejer som ska med ut till stugan i morgon.
Blev två stora sportbaggar + två kassar och då är ändå inte smink, borste, mer hundkläder, skor packade. Men som sagt så kommer vi att vistas där större delen av somamren. Så från och med i morgon nås jag/vi endast på mobilerna. Uppdaterade i dag sidan för kinesträffar och la då ut en vägbeskrivning där för valpträffen som är på måndag, hittade dock ingen vidare bra men den kanske får nån att hitta i alla fall :-) Annars är det bara att ringa.

Hoppas nu att alla får en härlig midsommar.

 

Kinesträff

I går var det dags för en kinesträff igen.
Hade dock inte varit så duktig på att "annonsera" om den, denna gång. Men ändå döck det upp några kines ägare.
Fick bland annat med oss ett nytt ansikte nämligen en trevlig kvinna med hennes kines Tina 11 år gammal hon hade även ytterligare en kines hemma som skulle få följa en annan gång.

Idag var det även tänkt att jag och Frida skulle bättra på brännan, men ack. Stora moln täckte himlen så det blev promenad i stället i det i alla fall varam vädret. Men nu strax efter nio då tittar solen fram igen.

I helgen var årets nat. utställning i Vännes, en trevlig dag med fint väder och många fina kineser. Dock en lite underlig domare måste jag sägag som gav 1:or till alla anmälda kineser utom 1 som fick en 2:a. Dom var totalt 53 st. Men hon kanske tyckte att det var ett himla fint gäng?? Vem vet.

Dock blev det inte mer än slätta ettor för våra tjejer då dom var för små för hennes smak. Men dom skötte sig galant så är mycket stolt över dom. Och tack än en gång Frida för att du visar Aska så bra! 

I dag däremot är det en molning dag, men det är ändå väldigt varmt och skönt ute.
Var ute med tjejerna och gick en timmes runda i skogen tilld eras förtjusning.

Idag är även sista dagen på utmaningen och måste säga att vi alla förlorade. Men bäst resultat har ändå Frida som hann göra hela 3 inlägg, efter detta kommer jag och Emily som delade 2:or och sist Cissi som inte gjort ett ända. :-)

Utmaning dag 2.

Nu är det dags för fem nya bilder, dganes bidrag handlar endast om minnen.

1. Sommaren 2004 Peter och Erik paddlar.
image25

2. Blev av ritad av en man på Barnens dag för ca 1 år sedan. Detta är resultatet. Även Felicia syrrans dotter blev avritad, men hittar inte igen någon bild.
 image26

3. En gäspande bäbis Dixie.
image27

4.  Nu i studentens vecka. Så passar det bra att visa en bild på mig från min student.
image29

5. Paloma och Jamiras första möte, genast fulla med bus.
image30

Två år.

I dag fyller vår Jamira även kallad Stor Myran 2 år. Tänk vad tiden går fort emn ändå sakta känsn som om vi haft hon längre än så.Lägger in två roliga bilder på henne sol dyrkaren som hon är. Då får man räkna med att tungan blir runt 1 dm lång ;-)
image23

image24

Fler bilder på gumman om ett tag.

Utmaning

 1. Tänkte börja med att skriva att jag precis uppdaterat hemsidan klart http://www.kennelgnistra.se/ för er som hittat hit på annat vis än via den. Så där hittar du nu massor av nya bilder bla från utställningen i helgen samt från senaste kinesträffen.

  Nu till utmaningen. Jag tänkte nu utmana mina 3 blogg vänner Cissi http://www.konsthornan.blogg.se/ Frida http://www.fridathea.blogg.se/ och Emily http://www.karmanjaka.blogg.se/ 

  Utmaningen är följande Du ska inom 1 vecka alltså från och med idag den 12/7 till och med den 19/7 lägga in 5 bilder på saker/föremål/personer/minnen som berört dig på något sätt under dagen i minst 4 av dessa 7 dagar.
  T.ex på Minne - Ett foto du tittat på under dagen , Du bakade och mindes förra veckan då du gjorde det med någon du tyckte om  Saker/föremål - Din plånbok, du kanske köpt något idag? , Lekplats som du gått förbi som fick din blick fasta lite längre, Blomma, som du fått av någon eller planterat under dagen. Person - Någon du umgåts med under dagen, ett djur, din kärlek, dina föräldrar, en nära vän.

  Hoppas nu att ni klarar av min utmaning :-) Ska bli spännande att se.

  Här kommer mitt bidrag för idag.

  1. Ett Minne från helgen
  image18

2. Ett föremål. Satt under em. och klippte ut delar till halsbandet jag sy sy till Emilys Nemo. image19


3. Ett föremål. En liten blick av några av mina älskade skor, som berör mig dagligen i valet av vilket/vilka par jag ska välja.
 image20


4. Ett  föremål. Aktiveringsbollen hundarna fått leka med idag. Tänk vad kul det kan vara att bara sitta och se hur dom tänker och provar ut lösningar för att få ut godbitarna. image21


5. Ett minne. En bild från då vi var i Piteå och sålde grejer samt ställde hundar. Jamira hade fått prova sin nya overall efter första försäljnings och utställninsg dagen, hon sprang glatt omkring med svansen i vädret och strök sig mot alla som kom i närheten för att visa vad snygg hon blev. Efter en stund var hon borta och hittade henne sedan i en av sängarna snarkande i en mysig ställning och med nya overallen på. Overallen är sydd av Katarina. image22


Detta var dagens 5 bilder för min del.
Kram På Er.


Helgens äventyr ?!

Tjohoo..
Har idag jobbar har varit en del att göra men det hade hunnit lugna sig framåt em. så kunde därför gå lite tidigare. Gick ner på stan för att köpa några presenter, blev så att jag endast köpte grejer till mig, varav sommar kläder eller rättare sagt shorts och en kjol. ;-P Plus att jag träffade på en gammal klasskompis som jag gick på Starz och käkade med. Så tiden rann i väg betydligt fortare än om jag hade varit där själv. Men trevligt var det.Får ta och gå ner på stan i morgon också kanske för att få presenterna undan stökade. I går så jobbade jag em. så satt då på dan ute i solen och för sydde halsband som några beställt.

Måste ju därför visa bilder som jag tog på dom brunbrända bönorna Dixie och Aska.  
 I Lördags var det dags igen. Denna gång var det en inoffare här i Umeå.
Vi hade anmält Aska, Dixie, Paloma och Kira så badade och borstade och rakade dom fina kvällen före och sedan upp med tuppen på själva utställningsdagen och göra sista fin putsen. Dessutom var 4 av Palomas valpar anmälda. Vilket var jätte spännande då detta var deras debut. Totalt var det 19 kineser anmälda.

Redan vid 8 tiden på morgonen var den 19 + grader i skuggan så bestämde med Frida att vi skulle ha bikini under kläderna för att passa på att bättra på brännan under den långa väntan som alltid förekommer på utställningarna innan man får gå in i ringen :-)

Satt upp utställningstältet och ställde hundarnas bur i skuggan och satte fast ett kompostgaller som gick ut i solen så att dom som ville kunde sola och dom som ville kunde vara i skuggan. Mycket poppis av tjejerna ;-)

Väl i ringen så skötte sig alla ypperligt.
Bäst gick det för Aska som blev BIM, tack Frida för att du hjälper oss att visa henne.
Efter att ringarna avslutats och det var dags för BIS finalerna, så blev det tid för "Barn Med Hund" dit hade vi anmält min 7 åriga syster dotter Felicia som skulle gå med Dixie och hennes kompis Evelina som gick med Aska. Dom var verkligen super duktiga, bättre kontakt med hundarna går inte att få. Var helt klart bland dom bästa. Ändå så kom dom inte etta då det blev en lite orättvis bedömning. Men dom var nöjda ändå och bland alla vinster som låg på bordet valde dom hundgodis framför godis till dom. Det trodde jag inte, men jätte gulligt.

När detta sedan var över och vi hade packat bort allt utom oss själva och hundarna blir vi plötsligt inropade i BIS ringen, vi förstår ingenting och säger att det måste ha blivit fel för vi har inte ens placerat oss till BIG?!
Domaren ropar då tillbaka att hon tyckte att vår tik var så lovande så att hon ville ha med henne ändå. Så in i ringen med vanligt koppel och utan godis och hon skötte det galant! Dock Blev hon inte etta men jag är mycket stolt över lill gumman.

En bild från utställningen då jag och Frida var inne med Aska och Dixie
image17

En annan kul sak var att man fick träffa söta lila Ebony även känd som "Karmanjaka". Super söt tjej Emily.

Ska försöka hinna med att lägga upp alla bilder på hemsidan i morgon + fler här.

Kram

Ögonlysta.

Nu är det gjort alla 5 tjejerna är ögonlysta och alla U.A    *wiiiee*
Tack för att ni höll tummarna så hårt.

I morgon är det dags för en kinesträff igen, denna gång har jag bestämt att vi ska ses ute i Holmsund och gå en promenad runt sjön. Dom lovar super väder = sol och ca + 25.

I dag var det ca + 20 sol och vindstilla. Så härligt.
Synd bara att vi lyste tjejerma idag för pga. det så fick dom inte vistas i solen då ögonen är så ljus känsliga efter det pupillvidgade medlet man droppad i ögonen.

Har dom två senaste dagarna ägnat em. till att baka så har nu fyllt halva frysen med mjuka kakor, har bla bakat, Sega hallornrutor, vaniljkaka, pite kaka, Mjuk havregrynskaka :-p
Så det är inte fika brist här hemma precis.

Satt och kollade i vk på sista minuten resor för någon dag sen. Oj vad sugen man blir. Letade fram lite bilder från i fjol sommar då vi var i Turkiet och det gör inte suget mindre precis. Titta själv.

Utsikten från vår balkong på hotellet
image5

image6

Ungefär i mitten av vår vecka där så var vi på en av hotellets fester. Denna dag så hade dom en tävlig, vilken jag blev upp "tvingad" att delta i. Tävligen gick ut på att utse Miss Pinata. Jag kom två av 6 deltagade länder, 1 kom denna "kvinna".
 image7

Här ser ni mig
image8

Här ser ni några av dom deltagande
image9

På stranden


Vi lärde under veckan känna ett gäng som jobbade och ägde en resturang samt strand. Här ser ni Peter tillsammans med dom från Resturangen Mayme
image11

Var ute på en båt tripp, lite bilder fån denna
  


Visst börjar man längta ??


Nä nu ska jag lägga mig och läsa en bok jag fick låna av Frida. Och sedan drömma mig bort till ett varmare land.


RSS 2.0