Snöstorm

Har varit riktigt snöstorm idag ca 8 minusgrader och storm och sen började det snöa. Nu har graderna gått ner till -1 och det har slutat blåsa. Men snön är lite halv slaskig, i alla fall riktigt blöt. Trist, hade sett fram emot kvällens lydnadsträning. Men pga av vädret fick den ställas in.

Tjejerna är nöjda, ligger och myser här brevid inne i värmen. Och extra mysigt då ingen av dom skulle ha följt med i kväll då det är löpning i huset och dom två som är kvar inte tränas lydnad :-P
Men på kinesträffen på söndag hoppas vi på bra väder. *Håller tassar och tummar*

Är ledig i morgon, skönt att få sovmorgon. Ska på födelsedags fika på kvällen och ha räven tvätttid, men det ska vi nog få att gå ihop.
På lördag så ska jag ut och äta middag på Två våningar med jobbet och sedan efter det har vi fritt inträde till Schlagerklubben. ska bli kul då jag aldrig varit där tidigare.

Måste bara visa, för nu har kreativa syrran varit i farten igen. Dessa två visade hon idag på sin blogg att hon målat när hon varit hemma med sjukt barn. Lite roliga då man ser hela kroppen på flickan och pojken och inte bara ansiktet som hennes tidigare tavlor.

image118




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0