Fredag

Andra dagen på det nya året och för dagen väntar först en fika på stan med Isa och kanske en liten shopping sväng om gnistan faller in? :-)

Har till vällen bokat bord på resturangen som ligger i skyttens gamla lokaler för att avnjuta en förhoppningsvis god måltid tillsammans med syster och hennes man innan dom i morgon fm beger sig hem till England igen. Med oss följer även Peter, mamma och Pappa och Isa och Erik. Efter middagen får vi se om vi går vidare och "gör stan" eller om vi beger oss hemmåt.Under gårdagskvällen hade vi 4 st middags gäster här. Tack för en trevlig kväll!
Nyår firade vi hemma hos genom att först äta tillsammas med Micke, Rebecka. Sedan lagom till efterrätten kom Björn, Åsa och Sam och deltog i vårt nyårsfriande och sen var vi fullt sysselsatta i att spela Rappa Kalja fram tills det var dags att gå ut för att skåla in det nya året. Och se på all fyrverkerier. :-) 
Var länge sedan jag skrattat så mycket, vilket sjuk fantasi alla har. Fast å andra sidan var ju det som var sanning i bland värst! Haha

Nä nu måste jag gå ut med hundarna innan Isa hämtar upp mig.
Kram på er alla.


  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0