Zara Home

Du har väl inte missat att man nu på Ellos webshop hittar Zara home  



Jag tycker att det är det är lyft för lyft för Ellos då Zara, brukar ha mycket fina grejer.
Så skynda in och titta, om det gäller den här gången också...

Simning

Ja tro det eller ej men jag har börjat simma...
Har hittils denna vecka hunnit vara på simhallen 3 ggr och planen är att hinna med ytterligare 2 dagar.
Om ni tror att ideén kom från mig så tror ni fel, utan det var efter rekomendation från min läkare som jag satte i gång med simningen då han trodde att detta kunde vara bra rehablitering för min rygg. Och även fortsättningsvis också. 
Och då jag är less på denna värk, och gör allt för att bli bra igen så satte jag genast igång med simningen. Började försiktigt med att simma 250m och har nu utökat till 1000m.



Gick förra veckan tillbaka till jobbet, men då detta var för tidigt då jag i min tjurskallighet inte ville vara hemma något mer trots at jag kände att ryggen värkte. Så blev jag tyvärr sjuskriven igen och har nu varit hemma denna vecka. Jag hoppas att det ska börja bli bättre, nu när jag börjat simma, samt kör tränings programmet som sjukgymnasten gett mig + att jag nu ska prova tens. *håller tummarna* För vill inte behöva vara hemma något mer, är ganska less!!!

I morgon efter sjukgymnastik och simning, tänkte jag ta en sväng till stan för att se om jag hitatr något fint att fylla ut min garderob med. För känns som att det är dags att förnya höstgarderoben lite, med bla lite härliga koftor och byxor och toppar m.m
Skulle vilja hitta en ny höstjacka och ja det finns massor jag vill ha :-P

Nä nu ska jag skynda mig för vi ska fara och se en film hos Micke och Rebecka :-)
och dom väntar på mig på Statoil...
Ha en trevlig kväll..


En fredags kväll i Öregrund...

För ca 2 veckor sedan var jag i Öregrund över helgen, så där hux flux. Har ju inte hunnit visa några bilder därifrån än men här kommer iaf några bilder som jag tog under  fredags kvällen där. Då vi var ute just då solen gick ner.  Fler bilder kommer jag uppdatera med, jag lovar...




















Det är Tommy Peters mammas man som ni ser på samtliga bilder. :-)

Hoppas ni har en fin kväll!

Full bokad helg + massor med bilder

Den här helgen har verkligen varit fullbokat men rolig.

Började Fredagen med att avsluta jobbet med att fara på afterwork med jobbar kompisarna på Sjöbris. Vi skulle ses där redan 16.30 så det blev till att ta en uppfräschning i omklädningsrummet på jobbet och hade packat med mig "ute-kläder" så dom åkte på och sen blev det bara att hoppa på en buss ner till stan för att möta upp resten av gänget där. 

Det blev en trevlig kväll och vi hann med en sväng på Allstar för några goda drinkar och sedan gick vi vidare till TC då vi kände att vi ville dansa, väl där så blev det bara jag, Lina, Sara och Jocke som stannade kvar.
Och resterande begav sig antingen hemmåt eller till Rex, men då åldersgränsen där var+27 och jag och ytterligare 2 av oss inte passerat den gränsen så var det inget alternativ för oss. Men jag hade en rolig kväll!

Här kommer lite bilder från kvällen... 
SJÖBRIS


























ALLSTAR











 Jocke gör någon form av meditation. (Vi har precis kommit ut från TC och funderade på vad vi skulle hitta på) ;-p


Lördagen så pysslade jag för dullt med förberdelser inför söndagens mässa som jag skulle stå på tillsammans med Isa. Hade inte alls förberett något som jag brukar göra, detta pga min kassa rygg och även pga att jag tyckte att mycket var i ordning sen tidiagre marknader. Men var nu tvungen att gå igenom allting samt ställa i odning på mäss platsen osv. Samt göra några skyltar och sätta upp smycken på displayer/tavlor o.sv.

När detta var gjort kände jag och Isa att vi ville koppla av och och tänka på något helt annat en stund så hyrde då en film och köpte en massa gotta. :-)



I dag Söndag så har jag stått på Framtidsmässan på Västerbacken i Holmsund mellan kl 11-15 och visat upp och sålt mina alster. Och det var faktiskt mycket folk som besökte oss under dagen.
Efter vi packat ihop så var det utvärdering och middag för samtliga utställare på mässan.
Vilket jag tycker var riktigt trevligt :-)
Efter detta var det bara hem och packa ur alla lådor med smycken och hundtillbehör ur bilen igen - eller jag tittade på medans alla andra bar. Födelen med att ha ont i ryggen är att man bara kan stå och titta på medans alla andra sliter. ;-P Nej, kändes faktiskt jätte dumt att bara sitta ock inte göra något medans dom bar mina grejer upp och ner. Tusen tack  Marlene och Erik för all hjälp idag!!!
Väl hemma igen trött och slut blev det en varm dusch för att bedöva min ömma rygg, och sedan soffläge och en film och mys.

Bilder från Mässan













Framtidsmässan

Kommer idag att stå på Framtidsmässan på Västerbacken i Holmsund mellan kl 11-15
Så kom gärna och besök oss där.

Vi kommer att ha en slumpvis tävling då 4 st halsband kommer lottas ut till 2 kunder som handlar av oss under dagen och 2 som beställer av oss under dagen. Så var med och tävla. Kanske har du lyckan med dig? :-)
OBS! Detta gäller alltså endast köp som görs på plats!

Hoppas vi ses!
Kramar Emmy & Isa & Marlene

Kunde inte hålla mig...

...nej jag kunde faktiskt inte kunde inte hålla mig...
 
...då jag såg dessa läckra satin pumps inne hos Shanta.
Att dom dessutom satt snyggt på gjorde inte saken bättre, så självklart följde dessa färgklickar med mig hem! ;-P

Dessa fanns även i beiget.  Jag tycker att det var lite gulligt eller ( eller är det kanske porrigt? hmms skrev jag det där..) med strassrosetten på sidan om. Ahh I vilket fall Så sitter jag nu i alla fall  i skrivande stund med mina nya skor på mig och bara njuter av mitt impuls sko köp och är jätte nöjd!!
 

Fall For You

...JA då pratar jag om Sias nya kollektion som faller mig helt i smaken.
Här ser ni några utvalda delar av kollektionen som jag gillar.









40 +70 års kalas/fest!

I går var det fest från kl 14 och kom hem först efter kl 03. Så känner mig så där lagom pigg idag ;-P
Det var Peter's Moster Anna och Mormor Tyra som slagit samman sina kalas, då dom ändå fylle rår med 3 dagars mellanrum och hade ett gemensamt öppet hus hemma hos Anna.



Jag, Hanna och Linn hjälpte under dagen till med markservicen dvs kollade att det fanns mat kvar på buffen, kokade kaffe, tog emot blommor och satt dom i vatten och diskade osv. Var även några fler t.ex Marlene, Anna, Katrin, Ellinor, Marie mfl (det bästa är väl egentligen att inte nämna några namn sånna här gånger så känner sig igen glömd?) som hjälpte till med markserivcen då det i omgångar kom som ni vet på sånna här stora födelsedagar kommer "flockvis" med folk. :-) Vet inte hu rmycket folk det var under dagen men många var det.

På kvällen styrdes borden åt sidan och musiken sattes i gång och ung som gammal "släppe loss" på dans golvet. Några valde att sitta ute hela dagen/kvällen/natten. Medans andra flyttade in i fest lokalen som Anna och Thomas har då kylan kom. Dom hade verkligen tur med vädret strålande sol hela dagen, och det var först när vi for hem där vid 03 tiden som regnet började komma.

Då jag inte hade någon möjlighet eller tid under dagen så tog tyvärr inga bilder då. Men senare på kvällen blev det några bilder tagna, så lägger in några utav dom här.

 















 Haha ... Kunde inte låta bli att lägga upp den här bilden.. Ni två förtår vad jag menar(om ni läser detta)... Skrattade så tårarna rann då jag gick igenom bildserien på oss tre..

 ...Och detta blev bäst av samtliga 10 kort..


























Har fler kort men känns som att det är mest liknande bilder som jag redan lagt ut här. Så ska be Ellinor maila över lite bilder tll mig för såg att hon hade kameran i handen flera gånger under hela dagen! :-)
Har dessutom inte ett ända kort på födelsedags"barnen". Så det ska ordnas.

Var i alla fall en super trevlig dag! Hade jätte kul!
___________________

Nu ska jag hoppa in i duschen för ska idag och uppvakta Martin som fyller år! :-)
Ha en bra dag.

Nya skor. ;-)

Har i dag varit på stan med Isa och Lucas och kom då hem med ett par nya skor från Bianco.



Vi hade först tänkt ta en dag på stranden, men då himlen fylldes av stora moln där strax efter klockan elva så valde vi i stället att göra stan. Med hem i shoppingkassarna följde även en ring,  en ny masscara och ett sällskapsspel -"Trodde du Ja!". Som jag hade hoppats på få spela i kväll! Men verkar som att planerna gick i lås, men får se om det kanske blir av något ändå?! :-) Någon spel sugen kompis? hihi

Hoppas att ni har en fin fredags kväll.

Roslagsloppet 2009

På Lördag är det dags igen, och idag så åker P och hans team söder över för att få i ordning allt inför tävlingen. I Helgen är det Roslagsloppet i Öregrund som gäller. På Fredag morgon kommer "Fancluben" tätt bakom.








Bilderna är tagna från olika tillfällen då Peter varit ute och kört. Har alltså inget samband med just denna tävling.

I dag är jag feberfri (peppar peppar), dock inte ryggvärkfri.  Men det går åt rätt håll i alla fall. :-)
 

Twister och Laptopbord

Har under både gårdags kvällend och idag haft en starkt sug efter twister, har i ärlighetens namn varit det ända jag varit sugen på.
 För er som inte vet vad jag menar så är det den cylinder formade glassen med sorbre i mitten och isglass-sorbre i två färger runt om snurrat. Är Säkert ett år sedan jag åt den sist så vet inte hur suget kunde komma så plötsligt, men det var det ändå jag kände att det är det jag vill ha och inget annat resten vill jag bara kräkas åt. Så i går fick Peter fara och inhandla glass åt mig. Och idag har pappa varit snäll och gjort det samma, plus att han posta lite paket åt mig i samma veva.
 


Är lustigt hur mycket man egentligen kan sova då man är sjuk, somnar till och tittar på klockan och tror att det gått en kvart eller max 2 och förvånas över att det passerat 2 timmar. Bara sådär.. Men desto snabbare blir man väl frisk,  hoppas/antar jag. :-?

Har medans jag legat här funderat på att på att dessa laptopbord som nu kommit ut på "marknaden" är ganska praktiska. Jag själv t.ex äger inte et utan får ständigt byta ställning i soffan/sängen för att kunna skriva antingen för att ligga bekvämt eller för att datorn strejkar. Nu hör det väl inte till vanliheten(snarare aldrig) i mitt fall att jag ligger i en säng eller soffa och skriver, men det finns säkert många andra som gör det.
Och jag vet att min pappa ofta brukar sitta framför tv'n med sin laptop, och då har skaffat sig ett så kallat laptopbod som han är mkt nöjd med. Del så tar dom lite plats och är rätt så stilrena(så stilrena dom kan bli iaf med tanke på att det hör till teknik prylar) och dels så gör dom att datorn står stabilt och du slipper en tung pryl i knät eller taskig arbetsställning om du ska ha datorn på t.ex vardagsrumsbordet. Tänkte därför visa två typer av laptopbord som du hittar på IKEA

Detta bord heter DAVE och kostar 199kr finns även i svart och rött



Detta bord heter ALVE och kostar 749 kr
Finns även i svart.

Hur gör du?
Har du datorn i knät,  eller i sängen?
 Äger du ingen laptop berätta..


Då jag både har en stationär dator och en laptop så blir det att jag använder den först nämda mer.
Och Laptopen används då jag är på resande fot eller av bekämlighet som t.ex nu.


Nu ska jag återgå till vilandet.
Ha en bra dag. 


Tisdag - Ryggsmärta

Ingen Nolia för mig i år. Hmms..
Har senaste 14 dagarna haft problem från ryggen främst högra sidan, dessa har förvärats dom senaste dagarna och har under helgen blivit näst intill outhärdliga. Men har trots detta jobbat och sett till att inte lyft dom tyngsta pat. eller om det varit lyft gått och hämtat hjälp för att inte andstränga ryggen. Men i natt då jag kände att nu klarar jag inte mer, fick dessutom en febertopp som steg över 39 grader och började kräkas pga smärtan. Så fick på morgon sidan kontakta Vc och sedan åka in för att träffa en läkare.

Hade ett förhöjt crp, vilket tyder på en infektion och sedan en inflammation i en muskel i ryggen.
Och skulle i veckan stanna hemma från jobbet och vila ryggen från alla andra ansträngningar som t.ex stansningen(då jag hamrar mina smycken) Har inte ryggen blivit bättre innan nästa veckan så skulle jag vara hemma längre.
Jag tycker att det känns jätte "pissigt" ursäkta språket. Men ville verkligen inte bli sjukskriven, men jag vet ju att det inte går att göra på något annat sett. :-/ Hoppas att denna veckas vila kommer att göra susen och att det snabbt går till sig!!
Håll tummarna.

I Morgon hade jag och Ove planerat att gå på Nolia, men då jag mår så här med feber och allt så är det bara att ställa in. Lär nog inte bli någon Nolia överhuvudtaget för mig i år. Men det är ju ändå mest samma där jämt, och har ändå varit på så mycket marknader i år så känns inte som att jag missar så mycket. Hoppas jag ;-P

En grej jag hade velat kika på där var cultdesigns marknadsplats.
Och deras nyheter, en fin nyhet inför hösten är denna:

 serien Gracilis


skor skor skor....

Jag bara älskar skor, kan springa i timmar på stan och endast prova skor. Oj vad roligt det är. Men självklart kan jag då heller inte låta bli att köpa ett par eller två. Senast i veckan så  blev jag ett par rikare.

Har nu varit inne på Nellys.com och här är några skor jga tycker var läckra som gärna får flytta in i min walking shoecloset för ja - en sådan äger jag. :-P

 449 SEK

999 SEK 

 449 SEK


RSS 2.0