Glädje och fart.....


....Agility så klart!!

I dag så packade jag och alla 5 tjejerna en ryggsäck, med godsaker och varmare kläder och ett gäng bajspåsar efter ett samtal från Anja. Och begav oss sedan för att inviga en ny agility plan i Holmsund, och inte varstans som helst utan på Anjas föräldrars bakgård. Vilket lyx!!

Anja hade nämligen fått ett stort gäng riktiga agility hinder av en bekant som inte hade plats med en plan längre då dom skulle flytta, då det var så många hinder så fanns det inte plats att ha framme alla då 7 glada hundar ville testa allt och lite till, så vi får prova dom andra hindren då jag kommer förbi nästa gång.


Dixie som aldrig testat agility tidigare briljerade, speciell favorit var enkel hopp hindren och den röda tunneln. Paloma som gått kurs hon kunde sen tidigare och körde några fartfyllda varv för att sedan överlåta banan åt Kira som skrattande gjorde hindren ett och ett. Där var den stora favoriten tunnlarna. Sen var det Askas tur, hon har ju nu varit ute på Bhk 2 ggr och testat så även hon for runt med en viftande svans. Sist men inte minst var det Jamira hon studsade bara fram, kunde inte förstå varför man ska hoppa på kommando då jag kan göra det hela tiden över minsta lila kotte. :-)

En till som gjorde sin debut var Inez och hon fick oss alla att gapa, hon flög bara över hindren fast att dom var på hög ribba och in genom tunnlarna utan en ända godis förrän i slutet. Säger bara se upp i Hoppklass nästa år! Chelsea som testat förut flöt på fint hon med, visste precis vad hon skulle göra och när.

Dagen avrundades med gott fika och sedan ett sista varv på plan och sedan stor bus då alla 7 fick springa lösa. Sen några timmar senare, lite trötta och med godismätta magar så begav vi oss hem igen, lagade mat och såg genom fönstret mörkret lägga sig över himlen. Och här sitter jag nu och skriver.

Synd nog så glömdes kameran, men ska försöka komma ihåg den till nästa gång.

Nästa -> Krypa upp i soffan med en mysig filt och godis och hoppas på att det visas något bra på tv.



Kram


P.s Tack Anja och Åse för en jätte trevlig dag. Lycka till med städning och rensning.

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Vilken trevlig dag du verkar ha haft.
Ha det bra.
/Kram

2007-10-21 @ 18:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0