Helgens äventyr ?!

Tjohoo..
Har idag jobbar har varit en del att göra men det hade hunnit lugna sig framåt em. så kunde därför gå lite tidigare. Gick ner på stan för att köpa några presenter, blev så att jag endast köpte grejer till mig, varav sommar kläder eller rättare sagt shorts och en kjol. ;-P Plus att jag träffade på en gammal klasskompis som jag gick på Starz och käkade med. Så tiden rann i väg betydligt fortare än om jag hade varit där själv. Men trevligt var det.Får ta och gå ner på stan i morgon också kanske för att få presenterna undan stökade. I går så jobbade jag em. så satt då på dan ute i solen och för sydde halsband som några beställt.

Måste ju därför visa bilder som jag tog på dom brunbrända bönorna Dixie och Aska.  
 I Lördags var det dags igen. Denna gång var det en inoffare här i Umeå.
Vi hade anmält Aska, Dixie, Paloma och Kira så badade och borstade och rakade dom fina kvällen före och sedan upp med tuppen på själva utställningsdagen och göra sista fin putsen. Dessutom var 4 av Palomas valpar anmälda. Vilket var jätte spännande då detta var deras debut. Totalt var det 19 kineser anmälda.

Redan vid 8 tiden på morgonen var den 19 + grader i skuggan så bestämde med Frida att vi skulle ha bikini under kläderna för att passa på att bättra på brännan under den långa väntan som alltid förekommer på utställningarna innan man får gå in i ringen :-)

Satt upp utställningstältet och ställde hundarnas bur i skuggan och satte fast ett kompostgaller som gick ut i solen så att dom som ville kunde sola och dom som ville kunde vara i skuggan. Mycket poppis av tjejerna ;-)

Väl i ringen så skötte sig alla ypperligt.
Bäst gick det för Aska som blev BIM, tack Frida för att du hjälper oss att visa henne.
Efter att ringarna avslutats och det var dags för BIS finalerna, så blev det tid för "Barn Med Hund" dit hade vi anmält min 7 åriga syster dotter Felicia som skulle gå med Dixie och hennes kompis Evelina som gick med Aska. Dom var verkligen super duktiga, bättre kontakt med hundarna går inte att få. Var helt klart bland dom bästa. Ändå så kom dom inte etta då det blev en lite orättvis bedömning. Men dom var nöjda ändå och bland alla vinster som låg på bordet valde dom hundgodis framför godis till dom. Det trodde jag inte, men jätte gulligt.

När detta sedan var över och vi hade packat bort allt utom oss själva och hundarna blir vi plötsligt inropade i BIS ringen, vi förstår ingenting och säger att det måste ha blivit fel för vi har inte ens placerat oss till BIG?!
Domaren ropar då tillbaka att hon tyckte att vår tik var så lovande så att hon ville ha med henne ändå. Så in i ringen med vanligt koppel och utan godis och hon skötte det galant! Dock Blev hon inte etta men jag är mycket stolt över lill gumman.

En bild från utställningen då jag och Frida var inne med Aska och Dixie
image17

En annan kul sak var att man fick träffa söta lila Ebony även känd som "Karmanjaka". Super söt tjej Emily.

Ska försöka hinna med att lägga upp alla bilder på hemsidan i morgon + fler här.

Kram

Kommentarer
Postat av: Emily

Tack kära du för komplimangen! Vi är mycket stolta!
Grattis igen till de fina resultaten med både avkommor och vuxna hundar! Alla var såå fina!
Ser framemot utställningen i helgen, blir sååå spännande att träffa och se så mycket hundar!
Det blir utställningskatalogen och pennan i högsta hugg! ;))
Kram

2007-06-11 @ 23:40:46
URL: http://karmanjaka.blogg.se
Postat av: Cathrine Johansson

Hej ! Ja det var en härlig dag på Öhn med perfekt väder ! jo det att dom kallade in alla BIR & BIM Juniorer var för att dom hade ett extra pris som en skulle få av de lovande juniorerna ,så det hade inget med Gruppfinaler eller så att göra och priset var nämligen ett presentkort på Viltspårs kurs, det var en Cocker Spaniel som vann det priset :)En rolig grej av arragörerna ;)
Ha det bra så ses vi nog i Vännäs !

2007-06-12 @ 19:14:52
URL: http://www.princessleias.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0